Van 29 oktober tot en met 4 november loopt er een unieke actie in alle Pets&Co dierenspeciaalzaken. Daar waar we normaal gesproken de klanten verwennen met leuke acties en kortingen, willen we de korting nu ten goede laten komen van Hulphond Nederland. Voor het opleiden van hulphonden is namelijk geld nodig en wij willen daar graag samen met onze klanten een steentje aan bijdragen.

Hulphond Nederland
Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand. De inzet van hulphonden voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Ze hebben ruim dertig jaar ervaring in het trainen en opleiden van hulphonden.

De hulphonden van Hulphond Nederland worden opgeleid als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren met gedrags- of emotionele problemen, psychiatrische problematiek, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen blijken gebaat bij de inzet van hulphonden. Zo helpen hulphonden jaarlijks honderden kinderen en volwassenen én hun omgeving aan een betere kwaliteit van leven.

Op welke manier een hond kan helpen is afhankelijk van waarvoor hij opgeleid is. De ene hond heeft bijvoorbeeld geleerd te helpen bij de dagelijkse bezigheden zoals aan- en uitkleden waardoor iemand veel minder afhankelijk is van de hulp van andere mensen. De andere hond weet wanneer zijn baas een epileptische aanval krijgt en kan deze op tijd waarschuwen zodat hij of zij zichzelf in veiligheid kan brengen.

Wil jij Hulphond Nederland steunen? 
In de week voor de actieweek valt er een stickervel bij je op de deurmat. Neem dit vel mee naar een Pets&Co winkel en geef aan of je op het product dat je koopt de korting wilt of lever het hele vel in en wij geven de volledige korting, waar jij vanaf ziet, aan Hulphond Nederland.

Geen stickerveld ontvangen? Geen probleem, download hier je stickervel, print deze uit en neem deze mee naar de Pets&Co winkel bij jou in de buurt. Geen huisdieren maar wel willen doneren? Ook geen probleem. Je kunt in de pot op de toonbank van de Pets&Co winkels ook een bedrag doneren zonder een aankoop te doen in de winkel.

Download stickervel Download Brochure Hulphond Nederland