Adres & Contact

Adres

Vrijlandstraat 43-45 in WC Dauwendaele, 4337 EB Middelburg

Telefoon

De geschiedenis van dierenspeciaalzaak De Trouwe Vriend gaat terug naar 1984, in dat jaar is Dierenshop en Hondentrimsalon De Trouwe Vriend van start gegaan in de Langstraat in Arnemuiden. Na enkele jaren bleek het pand te klein en zijn wij in 1991 verhuisd met de winkel naar Winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg, waar we tot op heden nog gevestigd zijn.

U vindt bij ons een ruim assortiment voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Onze specialisatie richt zich vooral op hond , kat, en vogels. Wij hebben een ruime sortering honden- en kattenvoeders van de betere merken zoals Farm Food, Profine, Riverwood , Carocroc en Prins.
Ook hebben wij een groot aanbod van natuurlijke snacks voor hond en kat.
In onze apotheek vindt u vele produkten voor hond, kat, vogels, knaagdieren en vissen om een goede gezondheid van uw huisdier te waarborgen. Uiteraard voorzien wij u hierin van deskundig advies.
Trots zijn wij op onze eigen lijn honden- en kattenvoeders onder naam GOLDEN CHOICE. Dit gamma bestaat uit 23 verschillende voeders voor hond en kat van Super Premium kwaliteit, die niet onder doen voor de kwaliteit van de grote merken. Alleen de prijs is anders.
Wij zijn een groot voorstander van het voeren van vers vlees en hebben daarom ook een breed scala van diepvriesvoeders op voorraad van o.a. Buddy’s, Energique , Farm Food , Duck en Prins.

Wat betreft levende have is er altijd een ruime collectie vogels aanwezig, welke wij zorgvuldig selecteren bij kwekers in de buurt. Ook een leuke collectie tropische- en koudwatervissen, alsmede waterplanten maakt deel uit van ons assortiment.
Knaagdieren hebben wij wel in de winkel, echter niet voor de verkoop. Wij zijn n.l. van mening dat deze niet in een winkel behoren aangeschaft te worden, maar bij een goede fokker.

Wij bezorgen graag onze producten bij u aan huis in geheel Zeeland, met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen. Bij aankoop vanaf € 25,00 doen wij dit zelfs gratis.

Wij heten u van harte welkom in onze koffiehoek en op ons terras om te genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of fris met iets lekkers.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Trouwe vriend 20 januari 2021 19:40
Price
Location
Staff
Services
Food

Super vakkundige, vriendelijk bediening. Leuke winkel. Aandacht voor de klant en men verkoopt er betere voeding dan de supermarkt.