Adres & Contact

Adres

Fuormanderij 47, 9254 GS Hurdegaryp

De eigenaar van Pets&Co Hurdegaryp is Suah van der Veen. Zij rondde in 2015 de HBO opleiding Diermanagement af. Sinds maart 2016 is zij de trotse eigenaar van deze nieuwe dierenspeciaalzaak in het centrum van Hurdegaryp.

Van jongs af aan had zij al een enorme liefde en passie voor dieren. Graag wil zij dit door middel van onder andere adviezen met u delen.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Price
Location
Staff
Services
Food
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Rosa 7 januari 2021 13:33
Price
Location
Staff
Services
Food

Onpersoonlijke dierenzaak, geeft iedere klant dezelfde cadeautjes met feestdagen. Ziet klanten als een nummer, niet persoonlijk.

Liselotte 25 december 2020 20:51
Price
Location
Staff
Services
Food

Fijne dierenzaak, betrokken eigenaresse, heeft alles goed op orde. Doet iets wat andere dierenwinkels niet doen. Houdt goed de voorraden bij.

Marietje 15 november 2020 04:49
Price
Location
Staff
Services
Food

Onvriendelijk afstandelijk vrouw, met weinig kennis van dier producten. Geeft geen passend advies wanneer je haar er naar vraagt. Snauwt klanten soms af. Heeft ook geen koopavond meer. Werkt langzaam en de klant is geen koning bij haar. Gaat niet netjes om met producten verkoopt zakken met scheuren erin. Winkel is onoverzichtelijk en rommelig. Verkoopt geen mooie spullen.

Er zijn 1 volgende beoordelingen Bekijk volgende beoordelingen