Adres & Contact

Adres

Walplein 10, 4524 CJ Sluis

Telefoon

Bij hondenboutique Pets&Co aan het Walplein in Sluis kun je terecht voor alle hond- en katbenodigdheden.  In het filiaal in Sluis zien we zowel klanten uit de regio als toeristen. We zijn er alle dagen open en de accessoires zijn er enorm in trek.

Heel veel Vlamingen stappen er gemakkelijk binnen en die schaffen graag wat luxe zaken aan voor hun huisdier. Het valt ons op, dat we bijvoorbeeld bijna dagelijks buggy’s voor honden verkopen.  De vraag naar hondenkleding en meer luxe accessoires is in Sluis meer gebruikelijk, dan bijvoorbeeld de vraag naar voeding. Ze hebben er in het ruim 100 m2 grote pand een uitgebreid assortiment van deze artikelen. Helemaal in zijn de hondenspelletjes om ze te trainen. Ze zijn betaalbaar en de honden zijn er dol op. Zo is er een apparaatje om tennisballen weg te schieten en een soort Jackpot, die een hondensnoepje geeft na een geslaagde actie van de hond. Verder zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van GPS, om het huisdier op te sporen als het verloren is gelopen.

Mensen die op zoek zijn naar iets leuks voor hun lievelingsdier kunnen bij Pets&Co prima terecht en worden deskundig geholpen door de medewerkers. Verkoopster Paola werkt al ruim 6 jaar bij Pets&Co. Dit werk is zo leuk! Er komen hier heel vaak honden in de winkel en de eigenaren zijn er zo blij mee, dat het fijn is om ze te helpen aan de juiste accessoires”, vertelt Paola, terwijl ze het hondje van een klant een knabbeltje geeft. Zowel baasje als hondje gaan zeer tevreden de winkel uit!