header-image
Afstand: Uit
Afstand:
km Binnen hoeveel kilometer wil je zoeken?
Zoeken

10 jaar Pets&Co, en dat vieren we groots!

Pets&Co bestaat 10 jaar! En daarom hebben we een waanzinnig mooi stickeralbum gemaakt. Naast supermooie stickers staat het album ook nog eens boordevol met leerzame en leuke informatie, weetjes en tips over huisdieren.

Spaar alle 100 stickers!

Tot en met zaterdag 5 december 2020 krijgen alle klanten van Pets&Co bij elke besteding van €10,00 een zakje met daarin 6 stickers. Deze stickers kunnen in het stickeralbum geplakt worden op het vakje met het juiste nummer.

Wist je dat.. er voor de stickers ook foto’s zijn gebruikt van huisdieren van onze klanten?

Dit prachtige spaaralbum is speciaal ontworpen om onze vaste klanten te kunnen bedanken. Wij vinden het fijn om deze mooie stickers cadeau te kunnen geven bij iedere aankoop vanaf 10 euro en denken dat het een leuke uitdaging is om de verzameling compleet te krijgen en te verzamelen in het mooie informatieve album. Wij hebben het album met veel plezier gemaakt.

Omdat Pets&Co deze spaaractie volledig zelf heeft uitgewerkt, zijn er geen vergelijkingscijfers. Er is daarom een flinke reserve aan stickers en albums ingekocht zodat we zo lang mogelijk iedereen kunnen helpen het album vol te krijgen. De actie duurt in principe t/m 5 december of zolang de voorraad strekt.

Iedere winkel zal zelf ruil momenten organiseren en als er uiteindelijk nog 1 of 2 specifieke nummers gezocht worden kun je dat bij de winkel melden zodat die apart besteld kunnen worden.