Hieronder vind je de actievoorwaarden die gelden voor alle Pets&Co winacties.
Wanneer je meedoet met één van onze winacties dien je akkoord te gaan met deze voorwaarden dus lees ze goed door.

1. Deelname aan de winactie is gratis. Bij sommige winacties, ter promotie van Pets&Co, vragen we je wel akkoord te gaan met het ontvangen van onze nieuwsbrief.

2. Je persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en worden alleen gebruikt voor het versturen van de gewonnen prijs en onze nieuwsbrief, mits dit een vereiste is van desbetreffende winactie.

3. Wanneer je de gevraagde gegevens niet volledig of onjuist hebt ingevuld, kunnen wij je deelname aan de winactie weigeren.

4. De looptijd van de winactie kun je vinden in de beschrijving van de winactie.

5. De trekking van de prijswinnaars gaat op willekeurige en onpartijdige wijze.

6. Over de uitslagen van de trekking kan niet worden gecorrespondeerd.

7. Medewerkers van Pets&Co zijn uitgesloten van deelname.

8. De winnaars krijgen binnen 5 werkdagen na sluiting van de winactie persoonlijk bericht via het opgegeven e-mailadres of via een persoonlijk bericht op Facebook.

9. Pets&Co kan naar eigen inzicht en zonder opgave van reden en/of voorafgaande kennisgeving, de actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

11. Winnaars dienen uiterlijk binnen 2 weken na het bekend maken van de winnaars te reageren, anders worden er nieuwe winnaars gekozen.

12. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

13. Voor vragen of meer informatie over deze voorwaarden kun je een mail sturen naar info@petsenco.com. Je ontvangt binnen 5 werkdagen bericht.

14. Winnaars worden met naam genoemd op onze website of facebookpagina.