Zoeken

De hond gaat mee op vakantie en neemt mee..

De hond gaat mee op vakantie en neemt mee..

De vakantie is eindelijk aangebroken en de koffers worden gepakt. Gaat je hond dit jaar lekker mee op vakantie? Dan mogen er een aantal dingen zeker niet ontbreken in zijn koffer..

Ten eerste is het verstandig om zijn eigen eten mee te nemen. Verandering van voeding kan diarree veroorzaken en daar zit je op vakantie niet op te wachten. Komen we gelijk bij het tweede product in de koffer. Een middel tegen diarree.  Mocht je hond diarree krijgen dan kun je er gelijk wat aan doen zonder op een onbekende plaats, en misschien in een vreemde taal, op zoek te moeten gaan. Daarnaast kan diarree bij warm weer makkelijk tot uitdroging leiden.

Als je hond mee naar het buitenland gaat is het verstandig om je te verdiepen in de regels van dat land, zoals moet de hond een autotuig dragen in de auto en moet hij een muilkorf dragen? Want dan mogen deze producten zeker niet ontbreken in zijn koffer.

Laat je bij ons in de winkel goed informeren over de juiste bestrijdingsmiddelen tegen onder andere vlooien, teken, wormen, zandvliegen en stalvliegen. Een goede voorbereiding voorkomt narigheid en ongenodigde gasten.

Tot slot mogen een lange lijn, een extra waterbak voor onderweg, een koelmat en heel veel leuke speeltjes niet ontbreken. We kunnen je beloven dat jouw hond de vakantie van zijn leven gaat hebben met deze kofferinhoud.