Zoeken

Het verlanglijstje van je huisdier

Het verlanglijstje van je huisdier

De feestmaand is begonnen en we maken ons op voor een gezellige maand met de hele familie. Hartjes gaan sneller kloppen en de buiken worden rijkelijk gevuld. Aan ieder gezinslid wordt gedacht, dus ook aan onze huisdieren. Wat staat er op het verlanglijstje van onze huisdieren?

Doordat het buiten koud en guur is en de dagen korter worden gaan we ons meer en meer vermaken binnen in huis. Gezellig een spelletje doen….dat willen onze huisdieren ook wel. Voor alle dieren is er wel een leuk (denk) spelletje verkrijgbaar in de Pets en Co winkels.

Voor de hond een puzzel waarin wat lekkers verstopt zit, voor de kat een bal waar hij tegenaan kan slaan en dan een snoepje op de koop toe krijgt. Misschien wat minder bekend maar zeker niet minder leuk zijn de denkspelletjes voor konijnen en cavia’s. Ook zij vinden het erg leuk om schuifjes van een speelbord te verplaatsen en er iets lekkers onder te vinden.

Tot slot mogen we natuurlijk onze vogels niet vergeten. Zelfs voor hen zijn er heuse (denk)spelletjes en speelplateaus te koop die garant staan voor uren speelplezier. Als we ons dan toch binnen moeten vermaken dan is er toch niets leuker dan een spelletje spelen met de baas. Dus wij weten wel wat er op het verlanglijst van jouw huisdier staat.