Adres & Contact

Adres

Conradi-Veenlandstrjitte 86, 9104 BN Damwâld

Telefoon

Pets&Co Broekema Damwoude zit gevestigd in een gezellig winkelcentrum van Damwâld. De winkel is in 2017 geheel gemoderniseerd en werkt nauw samen met de knusse Pets & Co winkel in de molen te Dokkum.

In Damwoude hebben wij een uitgebreid assortiment, waar de enthousiaste dames u graag in adviseren! We hebben diverse merken voor (groot) vee, knaagdier, konijn, volièrevogel, vis, hond,  kat en tuinvogels. Ook hebben wij vele voordeelverpakkingen, diepvriesartikelen, bodembedekkers,  medicatie en accessoires. Voor levende have kunt u ook bij ons terecht; sinds 2017 hebben wij zelfs een geheel nieuwe aquariumafdeling!

In de zomermaanden heeft u volop keus in hengelsportartikelen. Ook hebben wij altijd vispassen, maden en wormen voorradig!

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
anoniem 15 september 2021 19:12
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

mijn cavia die 11 maanden is op dit moment stervende. heel jammer, waarschijnlijk door insest en verkeerd fokken. ik raad het niet aan om dit soort diertjes hier te kopen het is vooral sneu dat ze zo snel sneuvelen we hadden er nog 1 die is eerder overleden en die werd uiteindelijk 4 heel erg jong voor een cavia.

Tineke 9 september 2021 13:16
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Ik ben normaal niet van de reviews maar het stoort me enorm dat het meisje in uw winkel altijd ontzettend chagrijnig is. Het is ook niet incidenteel maar ze is altijd onvriendelijk en chagrijnig. Heel jammer!

sierk 11 juni 2020 22:49
Prijs
Locatie
Personeel
Service
Kwaliteit

een mooie winkel met goede kwaliteit dierenbenodigheden en deskundig personeel die de klant vriendelijk te woord staat met advies