Adres & Contact

Adres

Conradi-Veenlandstrjitte 86, 9104 BN Damwâld

Telefoon

Pets&Co Broekema Damwoude zit gevestigd in een gezellig winkelcentrum van Damwâld. De winkel is in 2017 geheel gemoderniseerd en werkt nauw samen met de knusse Pets & Co winkel in de molen te Dokkum.

In Damwoude hebben wij een uitgebreid assortiment, waar de enthousiaste dames u graag in adviseren! We hebben diverse merken voor (groot) vee, knaagdier, konijn, volièrevogel, vis, hond,  kat en tuinvogels. Ook hebben wij vele voordeelverpakkingen, diepvriesartikelen, bodembedekkers,  medicatie en accessoires. Voor levende have kunt u ook bij ons terecht; sinds 2017 hebben wij zelfs een geheel nieuwe aquariumafdeling!

In de zomermaanden heeft u volop keus in hengelsportartikelen. Ook hebben wij altijd vispassen, maden en wormen voorradig!

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Dana janssen 22 januari 2022 13:59
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Ik heb hier zojuist een zuurstofpomp gekocht voor mijn aquarium. De vrouw die ons eerst hielp was wel aardig. maar toen ik om ander voer vroeg kwam er een andere vrouw bij. Zij was erg schagerijnig. En volgens hun voer ik teveel waardoor ze het dan niet eten. Ik geef ze ‘s ochtends en ‘s avonds te eten. En volgens hun moet ik alleen 1 keer per dag te eten geven. Nou sorry hoor maar ik heb 4 sluiers die geen maag hebben dus vaker eten moeten hebben. En dan moet ik maar 1 keer per dag voeren. Hele slechte service

anoniem 15 september 2021 19:12
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

mijn cavia die 11 maanden is op dit moment stervende. heel jammer, waarschijnlijk door insest en verkeerd fokken. ik raad het niet aan om dit soort diertjes hier te kopen het is vooral sneu dat ze zo snel sneuvelen we hadden er nog 1 die is eerder overleden en die werd uiteindelijk 4 heel erg jong voor een cavia.

Tineke 9 september 2021 13:16
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Ik ben normaal niet van de reviews maar het stoort me enorm dat het meisje in uw winkel altijd ontzettend chagrijnig is. Het is ook niet incidenteel maar ze is altijd onvriendelijk en chagrijnig. Heel jammer!

Er zijn 1 volgende beoordelingen Bekijk volgende beoordelingen