Pets&Co Faunacenter de dierenspeciaalzaak in Hoorn, gevestigd in het winkelcentrum de Huesmolen153 waar nog steeds voldoende en gratis parkeergelegenheid is.

Pets&Co Faunacenter is een gezellige en diervriendelijke winkel, u kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van uw hond, kat, knaagdier(en), vogels , tropische vissen, koud water vissen en hengelsport. Maar ook voor al uw vragen of deskundig advies bent u van harte welkom.

Komt u gerust eens binnen om onze knaagdieren, vogels en vissen te bewonderen.

En hebben wij iets niet in huis? Dan bestellen we het graag voor u.

Graag tot ziens in onze winkel

Openingstijden

Maandag

13:00-18:00

Dinsdag

09:00-18:00

Woensdag

09:00-18:00

Donderdag

09:00-18:00

Vrijdag

09:00-18:00

Zaterdag

09:00-17:00

Zondag

Gesloten

Adres

Adres:

De Huesmolen 153, 1625 HX Hoorn

Telefoon:

Laat een beoordeling achter

Je beoordeling

Prijs
Locatie
Personeel
Service
Kwaliteit
Wordt verzonden ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul a.u.b. alle velden in
Jager 4 juli 2020 15:41
Prijs
Locatie
Personeel
Service
Kwaliteit

Goede service.
Vriendelijke personeel

Sebastiaan 29 maart 2019 09:55
Prijs
Locatie
Personeel
Service
Kwaliteit

Nette winkel.. service top

Gary 29 augustus 2017 09:16
Prijs
Locatie
Personeel
Service
Kwaliteit

Prima winkel

brigitte 10 maart 2017 16:05
Prijs
Locatie
Personeel
Service
Kwaliteit

Vandaag een jong parkietje met kooitje gekocht keurig advies gekregen,vogeltje werd nog even gewiekt (gratis ) zeer tevreden

Jan 30 september 2016 10:26
Prijs
Locatie
Personeel
Service
Kwaliteit

Ik was met me nieuwe pup in deze winkel,ik had wat advies nodig i.v.m met voeding en waar ik op moet letten met opvoeden,werd geholpen door de eigenaar die mij met heel veel geduld alles over
voeding heeft verteld ,zoals verschil in gewone brokken en large breed brokken,wat ik niet wist,daarna een zak van 3 kg Frans pro gold meegenomen ,werd mij nog meegegeven dat ze daar smaak garantie op geven,naar een aantal andere tips de winkel met een tevreden gevoel verlaten.

Judith 14 juli 2016 06:04
Prijs
Locatie
Personeel
Service
Kwaliteit

Vorige week woensdag was ik in de winkel, was op zoek naar een tuigje voor onze Jack Russel omdat ik erg twijfelde zei de mevrouw die in de winkel stond anders neem je hem mee en als hij niet goed is of bevalt breng je hem maar terug. Op die voorwaarden heb ik het tuigje gekocht.
Gister wilde ik het tuigje terug brengen en trof ik de eigenaar in de winkel, legde het hem uit wat er vorige week was besproken. Hij wees me meteen op een bordje bij de kassa dat ze geen Retouren aannemen of te goeden geven. Ik gaf aan het vreemd te vinden anders had ik het tuigje nooit gekocht. Daarop heeft hij geprobeerd de medewerkster te bellen maar zij was niet bereikbaar. Toen ik hem vroeg hoe het nu ging oplossen kreeg ik de mededeling dat het niet opgelost zou worden. Zeer klant onvriendelijk en de eigenaar mag wel eens op zijn manier van communiceren gaan letten!!! Mij zullen ze in ieder geval niet meer in de winkel zien.