Adres & Contact

Adres

Moerwijk 37, 4826 HP Breda

Telefoon

Pets&Co Lobbes is gevestigd in Breda in de provincie Noord-Brabant.

Al ruim 10 jaar Hart voor dieren.

Het mooiste dier van Pets & Co Lobbes is niet te koop. Abel, oftewel de enorme bullmastiff die gezellig achter de toonbank scharrelt, is en blijft van de eigenaren Ronald van der Stoep en Chantal van de Klundert. Maar je mag hem wel aaien. Op woensdagmiddag staan kinderen haast in de rij om met de lieve loebas te spelen. De liefde voor dieren straalt van de winkel af: de geur van vers hooi en voer, een blij konijn huppelt in zijn kooi….. Voor de dieren wordt hier goed gezorgd. En wie goed kan zorgen, kan ook als de beste vertellen aan klanten hoe zij dat op hun beurt moeten doen. De juiste informatie over voeding, beweging, allergieën, gedrag en andere aandachtspunten van verzorging.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Ing 13 december 2021 10:38
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Super goed geholpen!

Lydie 4 december 2021 10:55
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Net weer bijzonder goed geholpen. Nagels van de kat moesten weer geknipt worden. Vriendelijke mensen, lief voor de kat en altijd goed advies.

Mieke 8 oktober 2021 15:50
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Een prima zaak, lieve mensen ze helpen je altijd perfect. Luisteren goed naar de klant, met het resultaat dat je niet iets koopt wat te duur is of wat je niet gewild had. Duim omhoog.

Er zijn 21 volgende beoordelingen Bekijk volgende beoordelingen