Adres & Contact

Adres

Warenhuis Vanderveen, Eerste etage, Koopmansplein 16, 9401 EL Assen

Telefoon

Bij Pets&Co Vanderveen kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment huisdieren, diervoeders en dierbenodigdheden. Het is de moeite waard om te komen kijken naar ons grote assortiment aquariumvissen voor zowel verwarmde als onverwarmde aquaria. Als aanvulling daarop hebben we allerlei benodigdheden. Ook kunt u een kijkje nemen op onze vogelafdeling, we hebben zeer uiteenlopende soorten vogels. Ook hiervoor hebben we alle benodigdheden in de winkel.

Voor de knaagdieren hebben we veel accessoires en soorten voeding. Honden- en kattenvoer hebben we onder andere van het merk Frank’s Pro Gold, deze productlijn bestaat uit 14 verschillende functionele recepten om in de verschillende activiteitenniveaus of nutritionele behoeften te kunnen voorzien.  Gezien de prijs en de kwaliteit is Frank’s Pro Gold gewoon de beste keuze.

Gratis bezorging in Assen en omgeving! Ons deskundige personeel staat u graag te woord.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Aniek 20 augustus 2021 19:34
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Wat ontzettend triest dat deze winkel meer uit dieren bestaat dan uit producten. Meestal wordt gezegd dat dieren verkocht moeten worden om de producten te verkopen, dat gaat bij deze winkel niet op, want plek om goede verblijven te verkopen is er niet. Daarnaast is het echt een nummer 1 locatie voor impulsaankopen. Voor de rest was de winkel enorm gedateerd met amper vernieuwingen, er bestaan inmiddels zoveel betere producten, dit was meer oude rommel. Alleen al het dierenverkoop deed mij omkeren natuurlijk, maar voor de rest, geen aanspreken assortiment.

Renate koning 10 oktober 2020 02:27
Price
Location
Staff
Services
Food

Wandelen takken en Afrikaanse slakken opgehaald
Wederom weer vriendelijk geholpen

Renate koning 17 september 2020 22:54
Price
Location
Staff
Services
Food

Héle fijne winkel goed voor de beessies 🥰
Heel wat beessies gekocht 🤗
Fijn personeel en zeer goeie service.
Ik kom er altijd met heel veel plezier.

Er zijn 7 volgende beoordelingen Bekijk volgende beoordelingen