Adres & Contact

Adres

Flora 5, 7422 LN Deventer

Telefoon

Pets&Co Zanting Deventer is sinds de start in 1989 gevestigd in het Winkelhart van Colmschate, waar nog steeds voldoende en gratis parkeergelegenheid is. Ons vriendelijke verkoopteam heeft ruime ervaring en wordt voortdurend bijgeschoold met cursussen en trainingen.

Wij hebben ruime keus in diepvriesvlees, o.a. Prins, Rodi, Farm Food en Naturis. Het levend voer voor de vissen, vogels of reptielen wordt 2x per week vers aangeleverd. In de zomer hebben we een klein assortiment hengelsport, inclusief maden en de vispas. Zoekt u iets voor de hond, kat, knaagdier, vogel of vis, wij hebben het in huis en anders bestellen we het graag voor u.

Informeer naar ons loyaliteitsprogramma en spaar voor korting of een gratis grootverpakking.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Mieke 8 mei 2021 11:17
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Een fijne dierenspeciaalzaak waar je met kennis van zaken geholpen wordt door uitermate vriendelijk personeel. Bovendien is het parkeren hier gratis met voldoende parkeergelegenheid.
Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

Anoniem 13 april 2021 14:30
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Alles is prima, en goed 👍 naast het feit dat er veel te kleine (hamster) kooien worden verkocht. De mensen die niet veel verstand hebben van (hamsters) denken dan dat ze een goeie kooi hebben omdat de medewerkers het zeggen MAAR DAT IS NIET ZO neem daarom hun advies voor kooien niet aan en zoek op betrouwbare sites of vraag het aan iemand die er wel verstand van heeft. (Helaas moeten ze dit van hun manager zeggen en verder is het personeel heel aardig. ) daar dus niks aan

Richard Holweg 29 januari 2021 22:55
Price
Location
Staff
Services
Food

Zeer vakbekwaam en deskundig als het gaat om de hond.
Empathisch en medelevend ook al is de winkel gesloten.
Top!!

Er zijn 33 volgende beoordelingen Bekijk volgende beoordelingen