Adres & Contact

Adres

Flora 5, 7422 LN Deventer

Telefoon

Pets&Co Zanting Deventer is sinds de start in 1989 gevestigd in het Winkelhart van Colmschate, waar nog steeds voldoende en gratis parkeergelegenheid is. Ons vriendelijke verkoopteam heeft ruime ervaring en wordt voortdurend bijgeschoold met cursussen en trainingen.

Wij hebben ruime keus in diepvriesvlees, o.a. Prins, Rodi, Farm Food en Naturis. Het levend voer voor de vissen, vogels of reptielen wordt 2x per week vers aangeleverd. In de zomer hebben we een klein assortiment hengelsport, inclusief maden en de vispas. Zoekt u iets voor de hond, kat, knaagdier, vogel of vis, wij hebben het in huis en anders bestellen we het graag voor u.

Informeer naar ons loyaliteitsprogramma en spaar voor korting of een gratis grootverpakking.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Ina Ipenburg - van der Leer 6 februari 2022 16:32
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Erg fijne winkel, met plezierig personeel. Zelfs Saartje, onze hond komt er graag. En dat mag ook nog! Kan gewoonweg niet voorbij de winkel lopen. Moet er altijd even “in”.

Rick 12 september 2021 09:03
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Naar dat ik de Channa pulchra / Blauwe slangenkopvis. Had gezien eerder deze week wist ik het zeker. Ik zou en moest hem hebben. Bak aangeschaft de rest van de spullen nieuw aangeschaft in de winkel na advies diverse mensen op de werkvloer Ik kreeg vrijdag avond te horen dat die er 2 maand zat. En hij was bij veel mensen geliefd.

Bedankt voor alle hulp!
Hij doet het helemaal goed in me bakkie!

Mieke 8 mei 2021 11:17
Prijs
Locatie
Personeel
Services
Kwaliteit

Een fijne dierenspeciaalzaak waar je met kennis van zaken geholpen wordt door uitermate vriendelijk personeel. Bovendien is het parkeren hier gratis met voldoende parkeergelegenheid.
Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

Er zijn 35 volgende beoordelingen Bekijk volgende beoordelingen