Zoeken

Orthopedische kussens voor honden

Orthopedische kussens voor honden
Een goede nachtrust is voor honden, net als voor mensen, van groot belang. Veel honden zijn overdag lekker actief. Ze spelen, rennen en als het lekker weer is nemen sommige ook nog een verfrissende duik in het water. Om de spieren en gewrichten goed te laten herstellen van deze activiteiten is een orthopedische kussen ideaal.
 
Buiten het feit dat een orthopedisch kussen zeer comfortabel is, hebben oudere honden en honden met pijnlijke spieren of gewrichten veel profijt van een dergelijke kussen. Doordat deze kussens het lichaam de perfecte ondersteuning bieden tijdens de nacht, hebben zij gedurende de dag minder last van stijfheid en pijn. Ook het opstaan wordt voor deze honden een stukje makkelijker.
 
Orthopedische kussens bevatten traagschuim wat zorgt voor de ideale ondersteuning. Daarnaast voorkomt het doorligplekken bij honden die daar gevoelig voor zijn en voorkomt het dat de kou die vanuit de grond optrekt de hond bereikt.
 
Wil je meer weten over een orthopedische kussen of wil je weten welke geschikt is voor je hond, kom dan langs in een van de dierenspeciaalzaken van Pets&Co. Wij adviseren je graag.