Zoeken

Pets&Co steunt Hulphond Nederland

Pets&Co steunt Hulphond Nederland

Van 29 oktober tot en met 4 november loopt er een unieke actie in alle Pets&Co dierenspeciaalzaken. Daar waar we normaal gesproken de klanten verwennen met leuke acties en kortingen, willen we de korting nu ten goede laten komen van Hulphond Nederland.

Hulphond Nederland leidt hulphonden op en zet ze in voor medische of therapeutische zorg. Op welke manier een hond kan helpen is afhankelijk van waarvoor hij opgeleid is. De ene hond heeft bijvoorbeeld geleerd te helpen bij de dagelijkse bezigheden zoals aan- en uitkleden waardoor iemand veel minder afhankelijk is van de hulp van andere mensen. De andere hond weet wanneer zijn baas een epileptische aanval krijgt en kan deze op tijd waarschuwen zodat hij of zij zichzelf in veiligheid kan brengen.

Voor het opleiden van hulphonden is geld nodig en wij willen daar graag samen met onze klanten een steentje aan bijdragen. Houdt je brievenbus in de gaten want net voor de actieweek valt er een stickervel bij je op de deurmat. Neem dit vel mee naar een Pets&Co winkel en geef aan of je op het product dat je koopt de korting wilt of lever het hele vel in en wij geven de volledige korting, waar jij vanaf ziet, aan Hulphond Nederland.

Geen stickerveld ontvangen? Ga dan naar https://petsenco.nl/actie-hulphond-nederland/. Download het stickervel en neem deze mee naar een Pets&Co winkel in de week van 29 oktober tot en met 4 november. Geen huisdieren maar wel willen doneren? Ook geen probleem. Je kunt in de donatiebox in de Pets&Co winkels ook een bedrag doneren zonder een aankoop te doen in de winkel.