Zoeken

Waarom puppy’s puppyvoeding eten..

Waarom puppy’s puppyvoeding eten..

Het zal niemand verrassen als we zeggen dat puppy’s en volwassen honden niet hetzelfde zijn. Die lieve kleine pup heeft een hele weg af te leggen voordat hij een grote sterke volwassen hond is. Hij moet groeien, zijn tanden wisselen, de wereld om zich heen ontdekken en ook nog eens een berg kattenkwaad uithalen.
 
Om die weg van pup tot volwassen hond zo goed mogelijk te laten verlopen moet de voeding van je pup de juiste voedingsstoffen bevatten. Deze voedingsstoffen moeten niet alleen in de juiste hoeveelheden in de voeding zitten maar ook nog eens van goede kwaliteit zijn. De kwaliteit is van groot belang want die zorgt ervoor dat je pup zijn voeding goed kan verteren en de voedingsstoffen makkelijk kan opnemen.
 
Door een goed verteerbare voeding voor je pup te kiezen zorg je ervoor dat hij een goede natuurlijke weerstand kan opbouwen. Heel belangrijk als je bedenkt dat het immuunsysteem van een pup nog niet volledig ontwikkeld is. Ook het calcium en fosforgehalte van een voeding is van groot belang. Zeker bij pups van de grotere rassen. Een verkeerde verhouding hiervan kan ernstige groeiproblemen veroorzaken.
 
De juiste voeding voor je pup is dus van groot belang. Wil je een voedingsadvies afgestemd op jouw pup? Kom dan langs in één van onze winkels.