Zoeken

Wat doen we tijdens de vakantie met….

Wat doen we tijdens de vakantie met….
Het maakt niet uit of je nu een hond, kat, konijn, vogel of vis hebt, als je op vakantie gaat moet er goed voor je huisdier gezorgd worden. Er zijn verschillende mogelijkheden maar voor allemaal geldt: regel het goed en tijdig.

Als je huisdier niet mee op vakantie gaat dan kan je je hond, kat, konijn of knaagdier onderbrengen in een pension. Zeker tijdens het hoogseizoen zitten de pensions snel vol dus reserveer tijdig een plekje. Bekijk ook goed de voorwaarden die het pension stelt zodat je bij het brengen van je dier niet voor verrassingen komt te staan. Vaak is er wel een familielid of vriend die de zorg voor je huisdier over wilt nemen. Ook bestaat de mogelijkheid van een betaalde oppas aan huis. Voor welke optie je ook kiest het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken. Wat te doen bij ziekte of zelfs sterfte van je huisdier? Ben je bereikbaar tijdens de vakantie? Wil je op de hoogte gehouden worden? Enz enz.
Zorg tot slot dat alles wat je huisdier nodig heeft voldoende aanwezig is. Jij weet als geen ander welke voeding en producten het beste zijn voor jouw huisdier. Hieronder een handige checklist met producten, tips en adviezen. Deze checklist is ook ideaal als je hond of kat mee gaat op reis. Zo heeft iedereen een zorgeloze start van de vakantie!