Zoeken

Anticonceptie voor vlooien

Anticonceptie voor vlooien

Heb je daar wel eens van gehoord? Het is geen fabel. Het bestaat echt. Geef je hond of kat Vlooien Anti-Conceptie en je houdt je hond of kat en zijn omgeving vlo vrij. Ik hoor je denken, hoe kan dat nou?

Heel simpel. Beaphar heeft voor honden een pilletje ontwikkeld en voor de kat een ampul, voor over de voeding, dat ervoor zorgt dat, als een volwassen vlo jouw huisdier bijt, de eitjes die zij legt niet meer uit kunnen komen. Dit product werkt alleen preventief. Als er al vlooien op het huisdier aanwezig zijn is het belangrijk er een product bij te gebruiken dat de volwassen vlooien dood.

De vlooien anticonceptie is ook ideaal voor het vlo vrij houden van kittens en puppy’s in het nest. Als het moederdier met dit middel behandeld wordt krijgen de kittens en puppy’s het binnen via de moedermelk en maken de vlooieneitjes geen schijn van kans. De jonge dieren zelf hoeven dan pas behandeld te worden als zij geen moedermelk meer drinken.

Voor het beste resultaat van de Vlooien Anti-Conceptie is een maandelijkse behandeling het hele jaar door gewenst. Wil je graag meer informatie over dit product? Komt gerust eens bij ons langs in de winkel.